Boncuk tutkal
Boncuk Tutkal
BONCUK TUTKAL NATÜREL 25KG
Ürün no. 0892125035
EAN 4050641809544
		
			
			
				
Müşteriler giriş yaptıktan sonra fiyatları görebilir
				
			
		
		
				
	
	
	
				
Sadece ticari amaçlı
		Binlerce ürün çeşidimize ulaşmak için şimdi kayıt olun
Otomatik kenar bantlama makinaları için granül formunda ısı eritmeli yapıştırıcı.
Optimum erime hızı, açık kalma süresi ve viskozitesiyle mükemmel sonuç veren kenar bantlama tutkalıdır. 
NotMakaralardaki tutkalın sıcaklığını sıklıkla kontrol edin. Uygulama için önerilen değerlerin altındaki sıcaklıklar açık kalma süresinin azalmasına yol açarak uygun olmayan yapıştırma sonuçlarına neden olabilir. Yüksek sıcaklıklarda ise ayrışarak renk, viskozite ve yapışma özelliğinde bozulmalar meydana gelebilir. Soğuk ya da nemli yüzeyleri yapıştırırken, açık kalma süresinin azalmasından dolayı yapıştırma sorunları meydana gelebilir. Bazı durumlarda, kenar bantının türünden dolayı ya da malzemeler/paneller üzerinde yapışmayı olumsuz yönde etkileyen maddelerin bulunmasından dolayı tatmin edici olmayan yapıştırma sonuçları elde edilebilir; bu nedenle bir hazırlık testi önerilir. Bu tür bir sorun meydana geldiğinde, uygun bir hazırlayıcı ürün kullanılması önerilir. Ürünün 30°C'nin üzerindeki sıcaklıklarda depolanması yoğunlaşma sorunlarına yol açabilir.
		Ürün bilgileri
	
	
		
	
	
		
	Veri sayfaları(X)
Kullanım alanıPolyester, melamin bazlı malzemeler, HPL, PVC ve astarlı ABS gibi malzemelerin yapıştırılması için uygundur.
Kılavuz
Bantlama yapılacak kenarların toz, kir ve yağlardan arındırılması gerekir.
En iyi yapıştırma sonucunu elde etmek için;
- Haznedeki sıcaklık 160-180°C arasında olmalıdır.
- Makaralardaki sıcaklık 190-200°C arasında olmalıdır.
- Kenarı bantlanacak ahşap malzemenin nem oranı %8-10 arasında olmalıdır.
- İdeal bant hızı 10-30 m/dk arasında olmalıdır.
Çalışmaya ara verilmesi durumunda, ürün performansının düşmesini önlemek için tepsi sıcaklığının 30 - 40°C indirilmesi tavsiye edilir.
| İçerik ağırlığı | 25 kg | 
| Kimyasal baz | Etil vinil asetat | 
| Renk | Doğal | 
| Min./maks. işlem sıcaklığı | 200 - 190 °C | 
| Üretimden itibaren raf ömrü | 24 Ay | 
| Üretimden itibaren raf ömrünü koruma koşulları | 20°C'de | 
 
